donderdag 11 augustus 2011

Het tweede leven van een brandweerslang

Een brandweerslang is onverwoestbaar. Sommige hebben er wel 20 jaar actieve dienst opzitten. Er zijn er die het leven hebben gered van mens of dier of die dierbare eigendommen hebben beschermd tegen de allesvernietigende vlammen. Als die slangen hun verhaal konden doen zouden we ze een heldenplek geven.

Maar helaas, de onverwoestbare, waterdichte, levensreddende slangen eindigen vaak in een stoffige stelling waar niemand veel aandacht voor ze heeft. Sommige slangen komen zelfs niet aan een actieve dienst toe, ze worden al afgekeurd voor ze ook maar één brandje kunnen blussen. Wat zonde. Wat nu te doen met die schitterende, onverwoestbare mooie slangen?Tot voor kort was de onverbittelijke eindbestemming: de vuilnisberg!

Maar tegenwoordig kan het anders. Na een verhitte carierre kunnen deze mooie slangen een tweede leven krijgen. Het materiaal is namelijk schitterend van kleur en structuur. De mogelijkheden zijn eindeloos: tassen, riemen en veel accesoires. Veelal brandweerrood en vaak zijn zelfs de orginele letters en cijfers die op de slangen zijn gedrukt nog zichtbaar. Allemaal zeer modieuze modellen en ook nog met de hand gemaakt, dus zeer exclusief. Ecoluxe of Ecolicious noemen we deze trend. Daar kan geen krokodillenleer tegenop!






********************************************************************************

Geïnteresseerd in de schitterende producten van hergebruikte brandweerslangen?
Klik hier om de tassen en accesoires van Elvis & Kresse te bekijken.

********************************************************************************

http://www.degroenezaak.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten