donderdag 18 oktober 2012

Duurzame humor - verslaafd aan olie

Je kunt verslaafd zijn aan vanalles. Sommige mensen roken, drinken, winkelen of gokken. Anderen maken het nog bonter en zijn verslaafd aan drugs. Maar zelfs als je dat allemaal niet hebt, heb ik slecht nieuws voor je. Jij en ik zijn ook verslaafd. Verslaafd aan olie. Olie zit in alles, in benzine, in plastic, in medicijnen en nog veel veel meer. Zelfs voor de productie van andere grondstoffen als goud en aluminium is olie nodig. Olie is daarmee de allerbelangrijkste grondstof voor onze huidige samenleving. We denken niet zonder te kunnen. Wij zijn de ja-knikkers en we wachten tot de laatste druppel uit de grond is voor we serieus aan alternatieven gaan denken. Dat is natuurlijk eigenlijk helemaal niet om te lachen, maar omdat huilen ook niet helpt, lachen we maar om onszelf. Deze 'Duurzame humor' weer een mop, twee fimpjes en veel funny pictures.

Enjoy!

Mop
Olie verversen, instructies voor vrouwen:
1) Ga naar de garage .. 2) Drink een kopje koffie 3) 15 minuten later betaal je de rekening en ga je weer weg met een goed onderhouden auto.
Kosten: olie verversen 20 euro, koffie 2 euro. Totaal kosten 22 euro. Tijdsbesteding: 15 minuten (waarin je gelijk je nagels hebt kunnen bijvijlen).

Olie verversen, instructies voor mannen:
1) Wacht tot zaterdag en rijdt dan naar een auto-onderdelen winkel en koop in ieder geval olie, filter, handreiniger en kattenbaksteentjes, betaal 35 euro. 2) Stop bij de supermarkt en koop een krat bier voor 15 euro. 3) Open je eerste flesje bier van de dag en drink het op. 4) Krik je auto omhoog, zoek eerst 30 minuten waar je krik ligt. 5) Zoek de kriksteunen onder je auto. 6) Drink daarna, uit pure frustratie, nog een biertje. 7) Plaats een opvangbak voor olie onder de motor. 8) Zoek de juiste moersleutel. 9) Geef het op en gebruik een nijptang. 10) Draai de aftapplug los. 11) Doe de aftapplug in de afvoerbak, spetter hete olie op je kleren. O jee..... 12) Kruip onder je auto vandaan en veeg de olie van je gezicht en armen. 13) Neem nog een biertje tijdens het kijken naar olieafvoer. 14) Zoek nu 30 minuten naar je oliefiltersleutel. 15) Geef het op, kruip met hamer en schroevendraaier onder je auto naar je oliefilter 16) Kruip onder je auto vandaan met een druipende oliefilter en spetter overal olie op de grond. Verberg de oude oliefilter onder het afval in de prullenbak om milieusancties te voorkomen. Drink een biertje om een beetje bij te komen. 17) Installeer de nieuwe oliefilter. 18) Doe de eerste scheut verse olie in de motor. 19) Vergeet niet de aftapplug van stap 11. 20) Blijf zoeken in de afvoerbak tot je de aftapplug hebt gevonden. 21) Pfff, drink een biertje. 22) Ontdek dat de eerste scheut olie nu op de grond ligt. Gooi kattenbaksteentjes op de olieramp. 23) Plaats de aftapplug terug met slechts een kleine lekkage. Drink maar weer een biertje. 24) Kruip onder de auto en krijg kattenbaksteentjes in je ogen. Veeg je ogen af met de vieze lap die je hebt gebruikt om aftapplug schoon te maken. Probeer met een moersleutel de aftapplug vast te zetten en glip weg en verwijder daarmee wat overtollige huid van de knokkels van je hand. 25) Lucht je hart. 26) Geef die moersleutel ook maar een gooi. 27) Zoek 5 minuten naar je moersleutel die onder een kastje terecht is gekomen. 28) Bier! 29) Was alvast je handen voor als het dadelijk nodig is om een bloedstroom te stoppen 30) Weer bier... 31) Doe de rest van de olie in de motor. 32) Bier. 33) Laat de auto weer zakken 34) Rijdt de auto een stukje terug en gooi nog meer kattenbaksteentjes op de vers gemorste olie. 35) Bier. 36) Maak een testrit. 37) Wordt gearresteerd voor rijden onder invloed. 38) Auto wordt in beslag genomen. 39) Bel je vrouw om je op te halen en de bekeuring van 200 euro te betalen. 40) Haal 24 uur later je auto op van het politiebureau en accepteer dat je een half jaar je rijbewijs kwijt bent.
Kosten: 250 euro en 2 dagen. Maar ach, de klus is wel geklaard!

Filmpjes



Funny pictures




---------------------------------------------






Geen opmerkingen:

Een reactie posten