donderdag 4 oktober 2012

Plastic Heroes van start

Deze maand is de start van de nieuwe Plastic Heroes-campagne. Deze campagne staat geheel in het teken van het recycleproces. Consumenten worden door de inzet van diverse communicatiemiddelen meegenomen in het recycleproces van plastic verpakkingsafval en kunnen zien welke nieuwe producten uiteindelijk kunnen worden gemaakt van het materiaal.

Plastic Heroes zal voor het eerst op een grootschalige schaal gaan communiceren over het recycleproces zodat consumenten goed kunnen zien wat er gemaakt wordt van het plastic verpakkingsafval nadat het is ingezameld. Op de landelijke televisie zal twee weken lang de commercial te zien zijn en daarnaast wordt er in een advertorial nog meer aandacht besteed aan dit onderwerp in bijna alle huis-aan-huiskranten. Ook zal de afbeelding van de Plastic Hero 4 weken te zien zijn op 100 vrachtwagens die door heel Nederland rijden.



Plastic Heroes-website
Bij een nieuwe campagne hoort ook een nieuwe website. Bij het starten van de campagne zal er ook een nieuwe website online gaan. Op deze website kunnen bezoekers makkelijk antwoorden vinden op hun vragen over de inzameling van plastic verpakkingsafval.
www.plasticheroes.nl

---------------------------------

Kijk ook eens naar dit zeer inspirerende filmpje over het lot van een plastic tasje.



--------------------

www.degroenezaak.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten