donderdag 2 juni 2011

Ecolicious is superhip

Wat zegt u, ecolicious? Nooit van gehoord?
Nou, dat gaat dan snel veranderen, want ecolicious is de trend! Duurzaam geproduceerde make-up, parfum en designjurken, meubelstukken, van alles is tegenwoordig een 'groene' versie te koop voor de bewuste consument.


Een moderne baby draagt tegenwoordig onder zijn ecologische rompertje een biologisch afbreekbare bamboeluier. Hij slaapt in een bedje van hergebruikt steigerhout. Zijn moeder gaat gekleed in designjurken van biologisch geteeld katoen. En zijn vader voetbalt in de gerecyclede petflessenlijn van Nike.
Klinkt dit overdreven? Nee hoor, die kant gaan we op, moeten we ook op om onze levensstijl én onze planeet te kunnen behouden.


Duurzame kleding en gebruiksvoorwerpen lijken definitief van hun stoffige imago verlost: goodbye geitenwollen sok, hello voor scharrelrupsen geweven ecozijde. De ecoproducten zijn niet alleen verantwoord, er hangt ook een zweem van luxe omheen: duurzaam geproduceerde kleding, make-up zonder schadelijke chemicaliën, milieuvriendelijk parfum, meubels van afvalhout, ecologische hondenjasjes. Ecolicious, noemen trendwatchers deze nieuwe leefstijl.

De opmars van trendy duurzame producten past helemaal in deze tijd. Ecolicious is vaak ook eco-chicque en exclusief en dat voor een zeer betaalbare prijs. Wie wil dat nou niet hebben? Dus omarm je gevoel voor stijl en combineer het eens met duurzaamheid, de mogelijkheden zijn echt onbeperkt!


Duurzaam leven betekent niet dat alles perse minder moet, het moet gewoon anders.


http://www.degroenezaak.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten